Kanadai Nagydíj

2020 R14 Török Nagydíj - Isztambul. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15.


1992 F1 Canada Damon Hill Brabham Judd Damon Hill Damon Hills

Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet.

. Max Verstappen kezdett a legjobban a Formula1-es Kanadai Nagydíjon míg a fő rivális Charles Leclerc az ötödik helyen zárt az első szabadedzésen. A Kanadai Nagydíj kvalifikációja igazán eseménydús volt ugyanis az idei szezon legnagyobb pole-menője Charles Leclerc már az időmérő előtt kiszállt az első rajtkockáért vívott harcból hiszen a Ferrari kicserélte a monacói pilóta motorját így csak. Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született.

Saturday June 18 2022. A Red Bull címvédője idén mindössze második alkalommal kezdi a futamot a mezőny éléről csapata pedig 2013 óta először teszi ezt Montrealban. Pole pozícióját szerezte a 150.

Kanadai Nagydíjat rendezik meg. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 2. Szerintem megtámadom Maxot az egyes kanyarban Alonso.

Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol. 1 day agoA Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzése élőben. Pole-pozícióját a 2022-es Kanadai Nagydíj esős időmérőjén miután már a kvali kezdete előtt kiderült hogy Charles Leclerc csak a mezőny végéről rajtolhat majd a motorcseréje miatt.

2021 R11 Magyar Nagydíj - Mogyoród Futam. Szabadedzés élőben az NSO-n. Fernando Alonso 10 év után van ismételten az első.

2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal Időmérő edzés - Nézzd vissza a Forma 1 futamait online ingyen. Még senki sem szólt hozzá. A 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

1 day agoA Kanadai Nagydíj mindkét szabadedzését elvitte Max Verstappen ráadásul Leclerc még rajtbüntetést is kap a futamra. 15 hours agoVerstappen a Kanadai Nagydíj első edzésnapján Forrás. Az Aston Martin pilótáját az albertai energiaügyi miniszter találta meg és állt bele alaposan a Twitter-csatornáján bár Vettel korábban saját magát is képmutatónak nevezte azért amiért a Forma-1-ben versenyez.

2245-kor kezdünk az M4 Sporton. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. 12 hours agoA kaotikusan alakuló Kanadai Nagydíj időmérője érdekes futamot vetít előre Montrealban.

13 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1. 1942 Köszöntök mindenkit Kanócz Róbert vagyok és velem követhetitek végig a Kanadai Nagydíj harmadik.

Legyen Ön az első. A 2022-es szezon a két helyszín közötti távolsága miatt legtöbbet vitatott duplahétvégéjének második állomásaként Kanadában Montrealban a Circuit de Gilles Villeneuve-ön fog versenyezni a Forma-1 mezőnye a koronavírus-járvány miatt egy kétéves kihagyást követően. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák.

Verstappen a pole-ban Pérez autót tört Kanadában. 2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. A Kanadai Nagydíjat megelőzően is zajlottak az események a Száguldó Cirkuszban miután a FIA határozott lépéseket próbál tenni az autók pattogásának megszüntetésére.

Price XPB Images. 1 hour agoA címvédő és a világbajnoki pontversenyt vezető Max Verstappen a Red Bull holland pilótája diadalmaskodott a vasárnapi Forma-1-es Kanadai Nagydíjon ezzel növelte az előnyét az összetettben - írja az MTI. Kettejük közé Carlos Sainz Jr nagy meglepetésre Fernando Alonso valamint.

2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal Időmérő edzés - F1FutamokEu 1993 - 2000. A Kanadai Nagydíj 2022-től hivatalosan is a Formula 1 AWS Grand Prix du Canada nevet viseli majd. 14 hours agoVizes vb kézilabda BL-döntő Kanadai Nagydíj a reflektorfényben - sport a tévében Infostart 2022.

Verstappennek csapattársával Sergio Perezzel sem kellett. Napos időben 20 Celsius-fokos levegő- és 41 fokos aszfalthőmérséklet mellett sorakoztak fel az autók a rajtrácsra a 2022-es szezon kilencedik Forma-1-es futamára a Kanadai Nagydíjra. 2019 R11 Német Nagydíj - Hockenheim.

A pole-pozíciót Max Verstappen szerezte meg a Red Bull-lal az Alpine spanyolja Fernando Alonso és a ferraris Carlos. Fernando Alonso a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése és a bravúrja után hadat üzent a pole-pozíciós Max Verstappennek a tőle megszokott humorral. Még senki sem szólt hozzá.

Kanadai Nagydíj a verseny élőben az NSO-n. Azt még nem lehet tudni hogy az időmérő szempontjából ez mennyire lesz releváns de az biztos hogy a pilóták legfontosabb feladata az lesz hogy ne törjék össze az autót a. Legyen Ön az első.

Perez magabiztos Kanada előtt. Futamán az idei hatodik egyben karrierje 26. Az év egyik legőrültebb időmérőjén vagyunk túl ahol bár a pole pozíció egyáltalán nem forgott veszélyben Max Verstappennek mögötte viszont fenekestül felfordult a mezőny.

2245-kor kezdünk az M4 Sporton. A 24 éves Verstappen F1-es pályafutása 150. Szünet nélkül folytatódik a 2022-es Formula1-es bajnokság a kilencedik állomás Montreal ahol az 51.

Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet. Az összetettben is élen álló 24 éves. Max Verstappen viszonylag nagyobb ellenállás nélkül szerezte meg karrierjének 15.

Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja. 1 day ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés. 6 hours agoKanadai Nagydíj rajtrács.

Minden jel arra mutat hogy esőben fogják megrendezni a Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzését. Szabadedzés élőben az NSO-n. Bár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket.

Versenyzők és csapatok helyezései. 4 hours ago1931 - F1. Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben.

Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését. F1-es versenyére Max Verstappen.

3 hours ago2022 Forma-1 Kanadai. Legutóbb 2019-ben Lewis Hamilton nyert a szűk utcai. 0843 A Gyorsaságimotoros-vb Német Nagydíja kerékpár tenisz darts biliárd vívás és röplabda is lesz a sportcsatornák élő közvetítéseinek kínálatában.


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Gilles Villeneuve Ferrari 312t2 Mosport Park 1977 Racing Ferrari Race Cars


Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Pin On Formula 1 Racers


F1 Formule 1


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


Pin On Ligier F1 De 76 A 96


2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters


Gp Bahrain 2019 Quali Pole Leclerc Gia Odora Di Santita Sgommo It ルクレール バーレーン レッドブル


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


Pin En Motorsport


Pin On Forma 1 2016


1994 06 12 Grand Prix Du Canada Montreal Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Formula 1 Poster Canada Grand Prix Grand Prix Formula 1


Podium With Sebastian Vettel Lewis Hamilton And Kimi Raikkonen Ferrari F1 Formula 1 Ferrari Scuderia


Coanda F1 On Twitter Ayrton Senna Senna Ayrton

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel